Autor Wątek: Jak się ma cena do jakości sushi?  (Przeczytany 250 razy)

dexter

  • Nowy SushiManiak
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
Jak się ma cena do jakości sushi?
« dnia: 11 Lipiec, 2016, 15:19:23 »
Hej!

Jak się waszym zdaniem ma cena sushi do jego jakości? Bo moim zdaniem każda skrajność jest w tym przypadku błędem. Zbyt niska cena zwykle wiąże się z tym, że rolki są po prostu niejadalne i ohydne, z kolei ta wygórowana często jest po prostu za wysoka i ludzie płacą chore pieniądze chyba bardziej ze snobizmu niż po to, by dostać coś pysznego. Wiadomo, że drożyzna nie będzie obrzydliwością, no ale helou, wszystko ma swoje granice. Jakie Wy macie odczucia w związku z tym?


Fatal error: Call to undefined function template_ad_position() in /home/ltbseo5/domains/sushiforum.pl/public_html/Sources/Load.php(2151) : eval()'d code on line 858