Autor Wątek: Ryba z Lidla do sushi  (Przeczytany 2346 razy)

Roberto

  • Nowy SushiManiak
  • *
  • Wiadomości: 24
    • Zobacz profil
Ryba z Lidla do sushi
« dnia: 05 Marzec, 2014, 08:23:55 »
Temat, który przewija się na wielu forach. Wiadomo jak jest ze świeżą rybą w Polsce - nie dość, że nie taka świeża to i tak nigdzie nie można jej dostać. A w Lidlu ostatnio natrafiłem na duży wybór świeżych ryb. Wszystkie pakowane szczelnie w styropianowe tacki przekonały mnie świeżością. Oczy absolutnie nie mętne a skrzela czerwone. Ale co z pasożytami? Rozumiem, że nie można od razu zastosować takiej ryby do sushi jednak co zrobić  żeby można było to zrobić? Mrozić jeśli tak to ile czasu?

martyna8

  • Nowy SushiManiak
  • *
  • Wiadomości: 10
    • Zobacz profil
Odp: Ryba z Lidla do sushi
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwiec, 2014, 10:28:49 »
Warto kupić tam rybę, niczego jej brakuje i szybko poddaje się obróbce termicznej.


Fatal error: Call to undefined function template_ad_position() in /home/ltbseo5/domains/sushiforum.pl/public_html/Sources/Load.php(2151) : eval()'d code on line 858